Dobrodošli!

Tko smo mi

Tisuće sati proučavanja, obuke, istraživanja i školovanja spojili smo sa našom strasti prema automobilima i osnovali tvrtku Auto Performance, kako bismo našim klijentima pružili nešto što znatno više od uobičajenih usluga ove vrste.
Za nas ne postoji nemoguće
Kako bi vam pružili najkvalitetniju uslugu i ostvarili sve vaše želje i snove stvorili smo cijelu mrežu najpouzdanijih partnera u svim područjima.
Stvorili smo vlastitu metodologiju kako bismo u tome uspjeli.

1. Glavni razlog zašto na većini mjesta ne dobivate uslugu kakvu želite i zaslužujete

Prva i glavna prepreka je ta da se na većini mjesta gdje možete zatražiti uslugu ne obazire posebna pažnja na činjenicu da je svaki automobil poseban, sa svojim specifičnim detaljima i performansama. Nažalost, na većini mjesta ovom poslu se pristupa po već unaprijed određenim šablonama bez potpuno individualiziranog pristupa. Svjesni smo da je to znatno lakši način rada. No, postavlja se pitanje da li je to upravo ono što želite i da li je glavni cilj trenutno i dugoročno zadovoljstvo prije svega vas kao vlasnika automobila, a onda i nas.

2. Kako rješavamo taj problem i ostvarujemo iznadprosječne rezultate ?

Naša metodologija je proces prilagodbe svih faktora i metoda. Prvi korak nam je suradnja sa vama i osluškivanje svih vaših želja, potreba i specifičnosti. To je ujedno i ključan faktor. Ne postoje dva ista automobila. Upravo na temelju toga kao početne pretpostavke svakom automobilu pristupamo potpuno individualno. Svaka unaprijed osmišljena šablona koja nije fleksibilna i u mogućnosti trenutne prilagodbe je unaprijed osuđena na neuspjeh. Potrebno je izuzetno puno truda i iskustva, te prije svega ljubavi da bi se napravio posao koji će u potpunosti opravdati vaša očekivanja. Ključan faktor je prije svega sigurnost. Upravo iz tih razloga ništa ne prepuštamo slučaju.

Auto Performance metodologija

Svako automobil je poseban i zahtjeva personaliziranu kombinaciju sadržaja, metoda i pristupa kako bi postao upravo onakav kakav želite. Ono što vrijedi za jedno, ne vrijedi za neki drugi.

Da bismo vam to mogli pružiti , bez obzira na svaku specifičnost  morali smo razviti posebnu metodologiju pomoću koje bi s velikom sigurnošću mogli napraviti kvalitetan posao.
Prije više od 8 godina počeli smo zbog čiste fascinacije automobilima vježbati kako spojiti sve metode sa ciljem izrade strategije perfektne metodologije. Ulagali smo u naše znanje, razvijali svoje strategije, testirali i gledali što funkcionira, a što ne. Tako je nastala naša Auto Performance metodologija kojom danas možemo za svaki automobil skrojiti točno onakvu uslugu kakva  je potrebna da naš posao možete smatrati perfektnim.

Ulažemo vrijeme u analiziranje
Proveli smo tisuće sati proučavajući sve načine na koje možemo ostvariti perfektnu uslugu

Uvijek pratimo nove trendove
Ako postoji neki način, neka novost ili neka fantastična ideja koja može pomoći da ostvarimo super posao mi smo među prvima koji su za njega saznali.

Kombiniramo različite sadržaje
Mi smo proveli tisuće sati proučavajući sve načine na koje možemo ostvariti perfektnu kombinaciju

Što znamo mi, znat ćete i vi
Mi želimo da u potpunosti razumijete koji sadržaji i koja metoda je idealna za vaš automobil. Zato uvijek pristupamo individualno, te vam dajemo potpune informacije o svim našim sadržajima i načinima rada kako bismo osigurali da razumijete srž naše metodologije i kako ju iskoristiti u svoju korist.

onama-Small

100% garancija!

Dajemo garanciju na sve naše usluge.

Što vam nudimo

about_x2

Kodiranje

ŠTO JE KODIRANJE? Nove generacije automobila, imaju sve više mogućnosti kao...

Nano tehnologija-keramička zaštita

Najnovija tehnologija za vanjsku zaštitu. Opisani kao nano premazi, stakleni...

Pranje vozila

Najbolja opcija pranja vozila je svakako ručno pranje premium proizvodima...

Autopraonica

Čistimo i održavamo vaša vozila izuzetno kvalitetnim materijalima poštujući...

Vulkanizacija

Posao koji trebate prepustiti stručnim osobama Balansiranje kotača je jako...

Mapiranje

Izvucite iz svog automobila maksimum, smanjite potrošnju i riješite se...

Ugradnja android sustava

Ukoliko ste vlasnik nešto starije generacije automobila svi ti benefiti su...

Tuning vozila

Probijamo granice tuninga Sve vaše snove pretvaramo u stvarnost. Ono što ste...

Punjenje auto klime

Hladi ali ne dovoljno….hm…imate potencijalno ozbiljan...

Ugradnja elektronskih klapni

Prednost klapne je smanjenje povratnog tlaka, zahvaljujući kojem se cilindri...

Partner 6
Partner 5
Partner 4
Partner 3
Partner 2
Partner 1